dimarts, 5 de febrer del 2013

Per què neix "Rabiosa Actualitat dels escacs catalans"?

"Rabiosa Actualitat d'Escacs" es un blog que neix sobretot amb l'objectiu d'informar sobre l'actualitat dels escacs en català. Notícies del meu àmbit local barceloní, però també Catalunya, Espanya o internacional.

"Rabiosa Actualitat d'Escacs" també pretèn ser un entreteniment popular. No amago que vull donar un to sensacionalista. Sense caure en variants irrespectuoses, ni premsa rosa, ni groga......Escacs però anar un pèl més enllà del purament anàlisi tècnic; on penso que ja tenim molt bones publicacions o webs que parlen del tema de forma excel·lent. Altres esports si tenen publicacions o mitjans amb to popular i sensacionalista, que en el nostre àmbit resulten escases.

"Rabiosa Actualitat d'Escacs" també serà un blog d'opinió sobre els escacs i la situació d'aquests a Catalunya, Espanya i al món. I també respecte a la situació d'aquests en l'entorn social general. Hi ha moltes coses a destacar; però també si hi ha crítica en alguns aspectes sempre serà amb to constructiu.

"Rabiosa Actualitat d'Escacs" ja existia. En forma d'article mensual primer a la revista "Butlletí de Peona i Peó" i després a la nova revista que porta dos numeros "Columna Oberta". Aquí es porta a terme l'anàlisi més treballat del tocat en aquest blog de forma actual i resumida.

"Rabiosa Actualitat d'Escacs" no neix amb l'objectiu de promocionar un determinat club, associació, Federació o escola d'escacs........es un blog independent al servei dels escacs catalans en general.

4 comentaris:

Victor Collell ha dit...

Bona feina, Enric!

jpobletpuig ha dit...

Molta sort, Enric! Endavant amb la iniciativa.
Jordi

Josep Lladós ha dit...

Magnífica iniciativa!

Molta sort i ànims, Enric.

Antonio T. ha dit...

gracias,