dimarts, 10 de febrer del 2015

Magnus Carlsen guanyador del Grenke Chess Classic després de guanyar a Naiditsch en desempat. Anàlisi grup 1 Divisió d'Honor Lliga Catalana després ronda 3

GRENKE  CHESS  CLASSIC



Web Oficial

Crònica Europe Echecs

Crònica Chess.com

Crònica chess live


Magnus Carlsen guanyador del Grenke Chess Classic després de batre a Arkadij Naiditsch al play off de desempat.



Classificació final

Magnus Carlsen   4'5 punts.
Arkadij Naiditsch  4'5 punts
Fabiano Caruana    4 punts.
Michael Adams      4 punts.
Levon Aronian      3'5 punts.
Etienne Bacrot       3'5 punts.
Viswanathan Anand  2'5 punts.
David Baramidze      1'5 punts.



LLIGA  CATALANA 

ANÀLISI  GRUP 1  DIVISIÓ D'HONOR DESPRÉS 3 RONDES



Segueix en directe







BARCELONA  UGA  3 punts.

Després de la victòria del Barcelona Uga davant el Catalunya, els de la Ciutat Vella continuen liderant el grup. La propera ronda els hi toca un Peona i Peó que arribarà amb moral després de la seva darrera victòria. De moment està utilitzant els mateixos 10 jugadors totes les rondes. Destaquen les puntuacions de Robert Alomà i Luís Luna amb 3 punts; Eduard Ibañez 2'5 punts. Varis altres jugadors també tenen uns interessants 2 punts aconseguits.

TRES  PEONS.  2'5 punts.

Excel·lent inici de temporada del Tres Peons; també molt bona victòria en aquesta ronda 3 contra el fort Figueres en un matx molt igualat. La propera ronda al Tres Peons li tocarà un també perillós Foment Martinenc. 13 jugadors utilitzats. Els jugadors amb millor puntuació són Jonathan Cruz, Filemón Cruz, Daniel Boix i Judit Clopés.

PEONA  I  PEÓ.  1'5 punts.

Important victòria del Peona i Peó en aquesta ronda 3 davant el Foment Martinenc. La propera ronda 4 difícil matx contra el líder Barcelona Uga. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Ferran Cervelló amb 2'5 punts, David Ayza i Marc Capellades amb 2 punts.

FIGUERES.  1'5 punts.

Bon matx contra el Tres Peons que va perdre el Figueres per la mínima. Els de l'Empordà segueixen sent molt competitius, i a ronda 4 s'enfrontaran al fort Sant Josep de Badalona amb segur opcions a puntuar. 12 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Alexandre Pinsach, Jordi Serra i Emili Colls.

SANT  JOSEP  DE  BADALONA.  1'5 punts.

El Sant Josep de Badalona ha reaccionant en aquesta ronda 3 amb una victòria contra el Montcada. La propera ronda 4 intentarà continuar amb la bona línia en el matx que l'enfrontarà al Figueres. 11 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Carlos Fernandez, Jorge Iglesias, Lluís Oms i Joaquim Gutierrez.

MONTCADA.  1 punt.

Després de la derrota del Montcada a ronda 3 davant el Sant Josep de Badalona, hauran de buscar una reacció a properes rondes si volen eludir classificar-se en el segon grup. La propera ronda 4 tindran un matx interessant contra el Catalunya. 13 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions d'Arturo Vidarte 2'5 punts i Víctor Vehí 2 punts.


FOMENT   MARTINENC.  1 punt.

Derrota mínima del Foment Martinenc contra el Peona i Peó a ronda 3. També intentarà reaccionar a ronda 4 on li tocarà un rival complicat, el sorprenent i en forma Tres Peons. 11 jugadors utilitzats. Destaquen les puntuacions de Manuel Granados, Patricia Llaneza i Oscar López.

CATALUNYA.  0 punts.

Derrota del Catalunya davant el líder el Barcelona Uga. La propera ronda 4 intentaran reaccionar davant el Montcada. Ha utilitzat els mateixos 10 jugadors les 3 rondes. Destaquen les puntuacions d'Herminio Herraiz i Xavier Serrano.


ALINEACIÓ  DEL  GRUP  DESPRÉS  3  RONDES


1) Jonathan Cruz    Tres Peons.
2) Filemón Cruz      Tres Peons
3) Arturo Vidarte   Montcada
4) Ferran Cervelló   Peona i Peó
5) Robert Alomà    Barcelona Uga
6) Alexandre Pinsach   Figueres
7) Patricia Llaneza   Foment Martinenc
8) Carlos Fernandez   Sant Josep de Badalona
9) Xavier Serrano     Catalunya
10) Luis Luna    Barcelona Uga



ANUNCI  DEL  BLOG


Nou article a Ajedrez 365 sobre comentaris de Carles Bosch de la Trinxeira. Escrit per Joaquim Travesset.