dimarts, 30 de desembre del 2014

Open Nadal del Guinardó després 4 rondes. Felipe Porras lidera el torneig. Crònica Xavier Martínez Pla ronda 3. Jose Manuel López guanya l'Actiu de la Paretana

OPEN  NADAL  GUINARDÓ

MEMORIAL  FRANCESC  XAVIER   CARDÓ



Web de Peona i Peó

Informació i calendari del Torneig

Chess Results

Reportatge a BTV

Classificació després 4 rondes

Grup A

Felipe Porras del CE Badalona líder del torneig amb 4 punts.

Seguit d'Artur Valls de l'Ateneu Colon amb 3'5 punts.

Grup B

Sergio Recio del Sant Feliu i Radmila Alekasagnan del Calldetenes lideren el grup B amb 4 punts.


125 participants.


CRÒNIQUES  XAVIER  MARTÍNEZ  PLA


Ronda 3

Avui s’ha disputat la tercera ronda del IV Obert de Nadal del Mas Guinardó, segon dia consecutiu que apareix la televisió per gravar el torneig, queden 6 rondes i els dos grups estan del més emocionant possible, els u de rànkings de cada grup no volen cedir la cadira de la primer tauler. Queden les dos últimes partides del 2014 per molts jugadors, no hi ha res millor que acabar el 2014 amb victòria.

Demà ja es començarà a saber els principals favorits de la victòria, en el Grup A tres jugadors, els tres primers del rànking, han sumat els tres punts possibles. En el Grup B són 5 els jugadors que han aconseguit tots els punts possibles, entre els quals hi ha el primer de rànking el fort jugador del Sant Feliu Sergio Recio Reyes i la revelació d’aquest grup Javier Gonzalez Muelas.

Grup A

En el primer tauler interessantíssim duel entre l’IM Lluis Maria Perpinya (foto) i el MF local Marc Capellades, el jugador del sabadell gaudia d’una posició favorable, però Marc ha sabut treure lo millor d’ell i ha plantat cara de valent, al final el jugador del sabadell ha tingut de fer jugades úniques amb escassos segons de rellotge que ha significat la seva tercera victòria, tot i que en els anàlisis posteriors s’han pogut veure línies de taules.

Perpinyà en un dels actius del Circuit Català.



En el segon es plantejava un interessant duel entre el jove jugador local Xavier Povill i el fort Felipe Porras, qui ha anat a buscar la victòria de principi a fi i al final un error del jove jugador ha donat la victòria del jugador del Badalona que demà s’enfrontarà contra el primer del rànking amb les peces blanques.

En el tercer tauler s’ha pogut veure una gran partida d’atac del jugador del Ateneu Colon Artur Valls contra el jove jugador del Castellar Francisco Fernandez Aguilar, qui ha jugat molt agressiu i no ha valorat del tot bé les possibilitats del seu rival, Artur ha jugat un f4 força dur i ha acabat la partida amb un bon remat, demà es veurà les cares contra el MK Ricard Brusi del Sant Cugat que ha entaulat la seva partida després d’una interessant Alekhine contra el jove jugador del Tres Peons Xavier Martínez Pla.

Demà:

Felipe Porras Mateo vs Lluis Maria Perpinya

Ricardo Ll. Brusi vs Artur Valls

Oscar Garcia Castellote vs Gabriel Beaskoa Estany

Enric Masferrer Niubo vs Xavier Martínez Pla

Marc Capellades vs Joan Ponce Garcia


Grup B: 

Tercera partida i tercer punt del jugador del Sant Feliu Sergio Recio (foto de la edició del 2014), primer del rànking, avui tenia un interesant duel contra el jugador del Castellar Marc Torralba, però després d’un Londres i un fort atac li ha permès adjudicar-se el punt sencer, demà tindrà una forta partida amb les peces negres contra el jugador del Mataró Carles Roig.

Sergio Recio durant l'edició anterior del torneig.



En el segon tauler el jugador del Tres Peons Jordi Volart ha fet valer la seva condició de favorit hi ha sumat el seu tercer punt enfront el jugador Antoni Gonzalez, demà jugarà amb les peces negres contra la revelació del torneig Javier Gonzalez Muelas el 40 del rànking.

En el tercer tauler interessant duel entre la jugadora Radmila contra el jove jugador local Albert Pita, la jugadora del Calldetens ha vençut en un interessant duel, demà jugarà contra el fort jugador del Foment Marc Campoy, interessant duel.

Demà:

Carles Roig Ruiz vs Sergio Recio Reyes

Javier Gonzalez Muelas vs Jordi Volart Buil

Marc Campoy Prades vs Radmila Aleksanyan

Joan Escofet Llongueras vs Manel Martínez Arca


Jofre Custodio Criado vs Guillem Las Heras Aixandri


Facilitat per Xavier Martínez Pla



Fotografies ronda 3







ANUNCI  DEL  TORNEIG



Aquest proper dissabte dia 3 de Gener pel matí a les 10 hores ràpides al Mas Guinardó.

Ritme 3 minuts més 2 seg increment.

Hi ha premis per general i trams.



FESTIVAL  GRONINGEN






Jugadors destacats de la Lliga Catalana com Dani Alsina i Daniele Vocaturo es troben a les posicions capdavanteres.



ACTIU  DE  LA  PARETANA

Classificació final

1) Jose Manuel López   SCC Sabadell
2) Arian Gonzalez      Sant Andreu
3) Leonardo Valdés


Fotografies Ramon Caro.





ANUNCI  DEL  BLOG


Ens ha deixat Josep Pugdollers i Olm. Fundador de l'Escola d'Escacs Osona.

Descansi en pau.