dimarts, 26 d’agost del 2014

Open Internacional de Sants ronda 5. L'alemany Martin Kraemer queda com a líder en solitari. Cárdenas i Jose Miguel Pérez primers al grup B.


OPEN  INTERNACIONAL  DE  SANTS








L'alemany Martin Kramer ha quedat com a líder solitari del torneig després de guanyar la seva partida contra Klein. La resta de primers classificats importants han fet taules. Per exemple Ducarmon contra Sandipan; o també Cuartas contra Blomqvist després d'un final d'alfils.

Després de Kramer hi haurà un grup de perseguidors nombrós amb 4'5 punts entre els quals hi ha Ducarmon, Sandipan, Cuartas, Alomà, Perpinyà, Jorge Cori o Peralta. Destacar també que el favorit Julio Granda ha tornat a perdre, aquest cop contra MF Peter Sowray, i s'ha despenjat de la lluita pel títol. A ronda 6 veurem la que pot ser una de les millors partides del torneig, que pot ser molt important per la lluita pel títol: Jorge Cori  -  Kraemer.

Al grup B importants victòries de Jose Miguel Pérez de Castellón, i l'organitzador de campionats de ràpides Fernando Adrian Cárdenas. Aquests jugaran entre si a ronda 6 en una interessant partida. 

Propera ronda 6 grup A

Cori  -  Kraemer
Sandipan  -  Hoffman
Ducarmon  -  Peralta
Alomà  -   Libizwesky
Perpinyà  -  Blomquivst
Cuartas  -  Sowray

Propera ronda 6 grup B

Cardenas   -   Pérez
Vicente  -  Diaz
Daniel Riu  -  Angel Montserrat
Joan Planas  -  Montalban
Oscar Grasa  -   Antonio López


Fotografies ronda 5







Partida de la jornada

Jorge Cori    1
Felix Graf     0






Protagonista del dia

Aquest matí han tingut lloc unes simultànies que s'acostumen a portar a terme cada any. 

El MC subcampió de Catalunya sub 18 Pau Juan del Catalunya Escacs club les ha portat a terme i ha guanyat les 13 partides que s'han jugat.





ANUNCI  DEL  BLOG




Fotografies de l'Open de Sants realitzades per Pau Pascual.

Fotografies ronda 1

Fotografies ronda 2

Fotografies ronda 3

Fotografies ronda 4