dimarts, 18 de març del 2014

Anàlisi Final "A" Divisió d'Honor després ronda 8. Candidats després ronda 4. Aronian guanya i Anand segueix líder.








ANÀLISI  FINAL "A"  DIVISIÓ   D'HONOR


BARCELONA UGA. 8 Punts.

Contundent victòria del Barcelona Uga contra el Sant Andreu en aquesta primera ronda de segona fase. De moment es manté l'únic equip que conta tots els enfrontaments amb victòria; conservant així el liderat de la Lliga. El proper dissabte un altre prova de foc contra Escola d'Escacs de Barcelona que voldrà reaccionar després de la derrota contra el Barberà. Els jugadors amb millor "score" del Barcelona Uga són Daniel Alsina, Axel Delorme, Marc Sanchez, David Pardo, Eduard Ibañez o Angel Martin. Hi ha varis jugadors amb molt bones puntuacions a causa dels clars marcadors aconseguits per aquest equip.

SCC SABADELL. 7'5 punts.

Clara victòria del SCC Sabadell davant el Montcada. Els dos equips havien afluixat una mica les seves alineacions provant alguns jugadors als taulers de darrera. El Sabadell ha demostrat que continua sent un dels favorits al títol. El proper dissabte matx en principi més complicat contra el Figueres en desplaçament; es preveu que el Sabadell estigui més reforçat. Els jugadors amb millor "score" podriem citar als primers taulers Josep Manuel López 4'5, Jordi Magem 5 o sobretot Alvar Alonso amb 7 punts. També destacades puntuacions de Lluís Maria Perpinyà 4'5, Michael Rahal 5'5, Jose Maria Hernando 6 punts de 6 partides, Imar Tallo 5'5, o el jove Carles Díaz Camallonga amb 6 punts de 6 partides.

SANT  JOSEP  DE  BADALONA. 7'5 punts.

Mínima victòria en aquesta ronda 8 d'un altre aspirant al títol com el Sant Josep contra un batallador Figueres, que ha demostrat que pot posar les coses complicades als favorits. El proper dissabte matx molt interessant contra un Barberà que no es vol despenjar de les primeres posicions. Probablement hi haurà Prèvia d'aquest matx publicada al Blog. Pot resultar atractiu comprovar si algun dels dos equips opta per reforçar la seva alineació. Els jugadors amb millor puntuació del Sant Josep són Joan Fluvià, Jordi Fluvià, Ramón José o també interessant el rendiment del primer tauler Fernando Peralta.

BARBERÀ.  7 punts.

Després d'una primera fase amb alguns marcadors ajustats, el Barberà ha aconseguit un contundent resultat en aquesta ronda contra la potent Escola d'Escacs de Barcelona. Ha demostrat així que encara pot resultar un aspirant al títol i tindrà les seves opcions quan s'enfronti als equips favorits. Aquest proper dissabte primera prova de foc contra el fort Sant Josep de Badalona, matx de retransmissió. En general el Barberà reparteix els punts entre els taulers de darrera i davant. Hi ha varis jugadors amb interessant "score" com Benjamin Pérez, Erik Martínez, Luc Bergez, Sergi Obon o el 2on tauler Aimen Rizouk.

FIGUERES.  5 punts.

Molt bona imatge oferta pel Figueres en aquesta ronda 8 només perdent per la mínima contra el potent Sant Josep de Badalona. Els de l'Empordà han demostrat que poden complicar el matx a qualsevol equip en aquesta segona fase. Aquest proper dissabte encontre a casa contra el SCC Sabadell, pot ser un matx molt atractiu. Els jugadors amb millor "score" podem citar a René Alonso 4'5, Víctor Lillo 4'5 o el jove Alexandre Pinsach amb 5 punts.

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA. 5 punts.

Clara derrota en aquesta ronda 8 contra Barberà. L'Escola d'Escacs de Barcelona s'allunya amb aquesta de les primeres posicions. L'alineació ha estat sensiblement més fluixeta que anteriors jornades i no han pogut contra un fort Barberà. Ara intentaran reaccionar el proper dissabte contra un molt en forma Barcelona Uga. L'Escola d'Escacs de Barcelona ho tenen difícil però poden presentar una alineació competitiva i no seria descartable una sorpresa. Els jugadors amb millor "score" podem citar a Viktor Moskalenko, Antoni Gual, Alexandre Bofill o Cristian Cruz. En general millor rendiment dels primers taulers respecte als de darrera.

SANT  ANDREU.  4 punts.

Derrota contra un dels favorits de la Lliga el Barcelona Uga. Sant Andreu en aquest matx ha presentat algunes baixes respecte a l'equip habitual que han reduït la competitivitat de l'equip. El proper dissabte tindran més possibilitats de puntuar contra el Montcada. Els jugadors amb millor "score" del Sant Andreu podem citar a Antoni Castelltort 5'5 punts, o els interessants 4 punts del 2on tauler Arian Gonzalez, recent guanyador del Torneig Clàssic del Sant Martí.

MONTCADA. 3 punts.

Contundent derrota del Montcada en aquesta ronda 8 contra el fort SCC Sabadell. L'objectiu principal del Montcada era segurament classificar-se per aquest primer grup; intentaran per això aconseguir algun punt més, el proper dissabte bona oportunitat contra el Sant Andreu. Els jugadors amb millor puntuació destaca Eduardo Garcia amb 6'5 punts; també interessants els 4'5 punts de Gómez Jurado, Arturo Vidarte 4 punts o el rendiment del primer tauler Jose Angel Guerra.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  FINAL  "A"



1)Fernando Peralta   Sant Josep de Badalona
2)Aimen Rizouk   Barberà
3)Jordi Cuadras    Figueres
4)David Pardo    Barcelona Uga
5)Lluís Maria Perpinyà   SCC Sabadell
6)Luc Bergez   Barberà
7)Imar Tallo    SCC Sabadell
8)Angel Martin   Barcelona Uga
9)Francisco Javier Garcia   Barberà
10)Marc Pozanco   SCC Sabadell


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  FINAL  "A"



1)Axel Delorme    Barcelona Uga   6'5 punts.
2)Joan Fluvià   Sant Josep de Badalona    6 punts
3)Alvar Alonso    SCC Sabadell    7 punts.
4)David Pardo   Barcelona Uga    6'5 punts.
5)Luc Bergez   Barberà    6 punts.
6)Marc Sanchez   Barcelona Uga    6 punts.
7)José Maria Hernando   SCC Sabadell    6 punts.
8)Eduardo Garcia   Montcada   6'5 punts.
9)Ramón José   Sant Josep de Badalona   6'5 punts.
10)Eduard Ibañez   Barcelona Uga    6'5 punts.


TORNEIG  DE  CANDIDATS


Web Oficial

Segueix en directe

Directe amb Houdini


Crònica Ronda 4 Chess Live



Resultats Ronda 4


Mamedyarov  -  Andreikin     1  -  0
Karjakin  -  Topalov             1/2  -  1/2
Aronian  -  Svidler                  1  -  0
Anand  -  Kramnik                 1/2  -  1/2


Classificació després ronda 4

Anand       India    3 punts.
Aronian   Amènia  2'5 punts.
Kramnik  Rússia   2'5 punts.
Svidler    Rússia     2 punts.
Topalov  Bulgaria   2 punts.
Mamedyarov  Azerbajan  1'5 punts.
Karjakin  Rússia     1'5 punts.
Andreikin   Rússia    1 punt.


Propera ronda 5

Andreikin  -  Anand
Karjakin  -  Mamedyarov
Svidler  -  Topalov
Kramnik  -  Aronian


ANUNCI  DEL  BLOG