dimecres, 5 de març del 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Grup 2 després ronda 6






Grup Lliga Catalana a Facebook

Anàlisi Grup 1 després ronda 6



ANÀLISI  DIVISIÓ D'HONOR  GRUP  2  DESPRÉS  RONDA  6

BARCELONA  UGA.    6 punts.

Barcelona Uga segueix guanyant còmodament la majoria de matxs que se li van presentant. En aquesta ronda 6 contra el Foment Martinenc malgrat algunes baixes que tenia per jugar en altres opens. Les puntuacions d'alguns jugadors són força destacables com Axel Delorme 4'5 punts, David Pardo 4'5 punts, Marc Sanchez 4'5 punts, Eduard Ibañez 4'5 punts o Angel Martin 4'5 punts. De moment és l'actual líder de la Lliga, únic equip que no ha cedit mig punt; clarament un equip que està demostrant que estarà a segona fase a la lluita pel títol. El proper dissabte intentarà certificar aquest bon estat de forma contra Figueres, una prova de foc ja que també aquest equip està realitzant una excel·lent temporada.

BARBERÀ     5 punts.

Després de la derrota del Barberà contra el Barcelona Uga, els del Vallès han reaccionat amb una clara victòria contra l'Andorra. El Barberà té un equip sòlid que està puntuant de forma repartida entre els seus jugadors. Destaquen alguns com Marc Narciso amb 3 punts al primer tauler, Luc Bergez 4 punts, Erik Martínez 4 punts, Sergi Obon 4 punts, Aimen Rizouk 3 punts de 4 partides. El proper dissabte interessant matx contra el Montcada per demostrar que pot encara lluitar pel títol a segona fase.

FIGUERES    5 punts.

El Figueres està realitzant una temporada excel·lent i ho ha demostrat un cop més en aquesta ronda guanyant de forma clara al Lleida. Els de l'Empordà es classifiquen pel grup capdavanter de segona fase amb una situació i moral òptimes. Els jugadors amb millor "score" de l'equip són: Emilio Córdova 3'5 punts de 1er tauler, René Alonso 4 punts, Víctor Lillo 4'5 punts, Alexandre Pinsach 5 punts, Jordi Serra 4 punts. El proper dissabte atractiu matx contra els líders Barcelona Uga; veurem si el Figueres pot aspirar a grans objectius.

MONTCADA     3 punts.

Montcada perd en aquesta ronda 6 contra un combatiu Peona i Peó en un matx interessant. Ara els de Montcada hauran de certificar la seva classificació a la propera ronda 7 on els hi toca un fort Barberà; l'altre equip aspirant a aquesta plaça jugarà contra Foment Martinenc. Els jugadors amb millor puntuació del Montcada són Jose Angel Guerra 3'5 punts, Arturo Vidarte 3'5 punts, Gómez Jurado 3'5 punts, o Eduardo Garcia amb 5 punts. No surtiran favorits contra el Barberà, però el Montcada està demostrant competitivitat en molts matxs i serà un rival complicat.

ANDORRA    2 punts.

Andorra ha perdut a ronda 6 el difícil compromís contra el Barberà. Encara tindrà a la propera ronda 7 alguna remota possibilitat de classificar-se pel grup capdavanter si guanya al Foment Martinenc i perd el Montcada. Però serà complicat perquè el Foment es troba en una delicada situació i necessitarà també puntuar. Jugadors amb "score" destacat de l'Andorra són Oscar de la Riva al primer tauler amb 3 punts, Esteve Mateu 5 punts.

PEONA I PEÓ   1'5 punts.

Peona i Peó ha aconseguit en aquesta ronda 6 una important i històrica per aquest club victòria contra el Montcada. Ara intentarà tornar a puntuar a la propera ronda 7 contra un necessitat de punts Lleida. Aquest matx serà el de retransmissió de la jornada, i analitzat en aquest blog en Prèvia. Serà un encontre competitiu i interessant en la lluita per eludir el descens de categoria. Els jugadors amb millor puntuació a Peona i Peó són Jaime Cuartas al primer tauler amb 3'5 punts, Marc Capellades 3'5 punts, Albert Ezquerro 3'5 punts o Marc López 3'5 punts.

FOMENT  MARTINENC    1'5 punts.

Foment ho tenia complicat en aquesta ronda 6 contra el líder Barcelona Uga. Finalment va ser derrotat clarament i a partir d'ara lluitarà per eludir el descens els matxs que li queden. El proper dissabte encontre complicat contra l'Andorra, que intentarà apurar les seves opcions de classificar-se encara pel grup capdavanter. Els jugadors del Martinenc amb millor "score" són Leonardo Valdés 3'5 punts, Manuel Granados 3 punts, Daniel Garrido 3'5 punts.

LLEIDA      0 punts.


Lleida segueix sense puntuar en aquesta Lliga a Divisió d'Honor. A la ronda 6 ha perdut contra un Figueres que es troba en molt bon moment. Durant la ronda 7 tindrà una oportunitat de reaccionar contra Peona i Peó, que es troba lluitant també per eludir el descens de categoria. Aquest equip ha repartit força els punts aconseguits pels seus jugadors. Interessants els 3'5 punts d'Oscar Vallverdú als darrers taulers.


ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA   RONDA  6



1)Emilio Córdova   Figueres
2)Jonathan Alonso   Barberà
3)David Ayza   Peona i Peó
4)Jordi Coll       Lleida
5)Erik Martínez   Barberà
6)Esteve Mateu     Andorra
7)Jesús Carrasco   Montcada
8)Eduard Ibañez   Barcelona Uga
9)Emili Colls    Figueres
10)Héctor Mestre   Barcelona Uga


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  RONDA  6


1)Jaime Cuartas   Peona i Peó   3'5 punts.
2)Axel Delorme   Barcelona Uga   4'5 punts.
3)René Alonso   Figueres     4 punts.
4)Víctor Lillo    Figueres   4'5 punts.
5)David Pardo    Barcelona Uga   4'5 punts.
6)Marc Sanchez   Barcelona Uga  4'5 punts.
7)Esteve Mateu    Andorra    5 punts.
8)Eduardo Garcia   Montcada   5 punts.
9)Alexandre Pinsach   Figueres   5 punts.
10)Eduard Ibañez   Barcelona Uga    4'5 punts.


ANUNCI  DEL  BLOG



Programa RTVE Vespre a la 2. Entrevista a escaquistes