dimarts, 18 de febrer del 2014

Anàlisi Grup 2 Divisió d'Honor Ronda 4. Alineació de la jornada. Alineació de la Lliga grup 2 després ronda 4.







Grup Lliga Catalana a Facebook

Anàlisi Grup 1 Divisió d'Honor


ANÀLISI   GRUP  2  DIVISIÓ  D'HONOR  DESPRÉS  RONDA  4


BARCELONA  UGA.  4 punts.

Contundent victòria del Barcelona Uga davant l'Andorra en aquesta ronda 4. Progressivament els resultats d'un dels favorits a la lliga han anat resultant més amplis a mesura que avança el torneig. Trobem jugadors a l'equip amb puntuacions altes com Axel Delorme o Marc Sanchez amb 3'5 punts; com també Daniel Alsina o Arias Boo amb 3 punts. Aquest proper dissabte important matx que pot decidir la primera plaça en aquest grup contra el potent Barberà; els dos equips arribaran amb 4 punts i possibilitats de lluitar pel campionat. Serà un matx analitzat en aquest Blog en una Prèvia que publicarem aquesta setmana.

BARBERÀ. 4 punts.

Àmplia victòria del Barberà a ronda 4 contra el Lleida. De moment el Barberà va sumant punts i presentant la seva candidatura a lluitar pel campionat. Encara no ha jugat contra cap dels favorits, però no oblidem que en aquest grup tots els rivals són difícils i portar 4 punts a la classificació té molt mèrit. El dissabte matx decisiu contra el potent Barcelona Uga; excel·lent moment per demostrar que el Barberà pot lluitar i competir amb els grans pel títol en joc. Els jugadors amb millor "score" trobem a Erik Martínez, Luc Bergez, Sergi Obon o Benjamin Pérez amb 3 punts. També interessants els 2'5 punts de 3 partides del segon tauler Aimen Rizouk.

FIGUERES. 3 punts.

Figueres ha donat un important cop guanyant en aquesta ronda al Montcada amb marcador clar per 7'5 a 2'5. Es confirma com un equip aspirant a classificar-se entre els 4 primers del grup, i entrar en el grup capdavanter. Destaquen les puntuacions de jugadors com Víctor Lillo amb 3'5 punts, o Jordi Serra i Alexandre Pinsach amb 3 punts. El proper dissabte matx contra Peona i Peó, no es pot confiar contra aquest equip que està plantant cara a tots els equips amb marcadors igualats.

ANDORRA. 2 punts.

Andorra ho tenia complicat aquesta ronda 4 contra Barcelona Uga, i finalment ha perdut per marcador ampli. De tota manera els seus rivals directes seran un altres en aquesta lliga, i de moment els dos punts que porten poden valer el seu pes en or. Destaquen les puntuacions de jugadors com Esteve Mateu amb 3'5 punts o Raul Garcia amb 2. El proper dissabte un matx que pot ser molt emocionant contra el Montcada que porta també 2 punts. El guanyador d'aquest matx tindrà opcions clares de classificar-se entre els 4 primers de grup, entrant en el grup capdavanter. Pot ser una oportunitat interessant per l'Andorra.

MONTCADA. 2 punts.

Després de 2 punts seguits, ara el Montcada ha encadenat dues derrotes consecutives. Encara està amb clares opcions de lluitar per classificar-se entre els 4 primers de grup, però sembla que comença a notar les baixes aquest club respecte al potent equip que tenia la temporada anterior. Important matx el proper dissabte en el difícil desplaçament a Andorra, el Montcada voldrà reaccionar i demostrar que pot tornar a ser molt competitiu. Destaca l'"score" d'Eduardo Garcia amb 3 punts. També interessants les puntuacions dels primers taulers; gent com Jose Angel Guerra, Arturo Vidarte o Víctor Vehí amb 2'5 punts.

PEONA  I  PEÓ. 0'5 punt.


Empat que pot ser molt important pel Peona i Peó contra el Foment Martinenc. Aquest mig punt pot ser valuós en la lluita per la permanència. Peona i Peó està demostrant que pot aconseguir més punts en properes rondes en aquesta primera fase. El proper dissabte desplaçament molt complicat a Figueres, equip que està realitzant una excel·lent lliga i es troba amb 3 punts. Els jugadors amb millor puntuació de Peona i Peó podriem citar a Albert Ezquerro amb 2'5 punts de 3 partides, Marc Capellades amb dos punts o Marc López amb dues victòries consecutives.

FOMENT  MARTINENC.  0'5 punt.

Foment Martinenc no ha tingut un inici brillant aquesta temporada. Empat que sap a poc en aquesta darrera ronda contra el perillós Peona i Peó. De tota manera encara hi ha temps per reaccionar a properes rondes on tindran les seves opcions, tenen un equip força experimentat a Divisió d'Honor i segur remuntaran. El proper dissabte matx contra el darrer classificat del grup el Lleida. El Foment és favorit però no es poden confiar perquè en aquest grup hi ha molta igualtat. Destaca l'"score" de Daniel Garrido amb 2'5 punts, o interessants els 2 punts del segon tauler Leonardo Valdés i també Manuel Granados amb 2.

LLEIDA. 0 punts.

Clara derrota del Lleida en aquesta ronda 4 contra el poderós Barberà. De moment està en darrera posició del grup, però el seu objectiu resulta la permanència a Divisió d'Honor i tenen marge per reaccionar. Intentaran realitzar algun punt que li serveixi per afrontar la segona fase. El proper dissabte ho intentaran contra el Foment Martinenc, que tampoc esta massa ben posicionat. Destaquen les puntuacions dels darrers taulers Josep Codina i Oscar Vallverdú.



ALINEACIÓ  DE  LA  JORNADA  GRUP  2  RONDA  4




1)Guillem Baches   Lleida
2)Axel Delorme   Barcelona Uga
3)Jonathan Alonso   Barberà
4)Raúl Garcia    Andorra
5)Olga Alexandrova   Barcelona Uga
6)Erik Martínez    Barberà
7)Eduardo Garcia   Montcada
8)Eduard Yepes   Foment Martinenc
9)Marc López   Peona i Peó
10)Jordi Serra   Figueres


ALINEACIÓ  DE  LA  LLIGA  GRUP  2   DESPRÉS   RONDA  4



1)Daniel Alsina     Barcelona Uga     3 punts.
2)Axel Delorme    Barcelona Uga      3'5 punts.
3)René Alonso     Figueres              2'5 punts.
4)David Pardo     Barcelona Uga      2'5 punts.
5)Víctor Lillo      Figueres     3'5 punts.
6)Erik Martínez    Barberà      3 punts.
7)Marc Sanchez   Barcelona Uga    3'5 punts.
8)Eduardo Garcia   Montcada      3 punts.
9)Alexandre Pinsach    Figueres    3 punts.
10)Oscar Vallverdú   Lleida  3 punts.


ANUNCI  DEL  BLOG



Reportatge a Canal Plus sobre la rivalitat als anys 80 entre Karpov i Kasparov.