dimarts, 25 de febrer del 2014

Anàlisi Divisió d'Honor Grup 2 després ronda 5. Anunci Open Actiu del CE Catalunya






Grup Lliga Catalana a Facebook

Anàlisi Grup 1


ANÀLISI  DIVISIÓ  D'HONOR  GRUP  2   RONDA  5


BARCELONA  UGA. 5 punts.

El Barcelona Uga ha demostrat en aquesta ronda que serà un dels aspirants al títol. Al grup 1 ja hem explicat que els dos principals favorits van empatar a 5; en aquest grup 2 també s'enfrontaven els dos equips més potents: Barcelona Uga i Barberà. Els de Barcelona van aconseguir una àmplia victòria per 7 a 3 oferint una imatge d'aspirant al títol. Un fet a destacar d'aquest matx és l'alineació de Xavi Vila, primera partida d'aquesta Lliga Catalana. Després del primer matx igualat contra Peona i Peó, Barcelona Uga ha reaccionat amb marcadors més amplis i contundents. Destaquen puntuacions de jugadors com Daniel Alsina 3'5 punts, Axel Delorme 4 punts, Hipòlit Asís 3'5 punts, David Pardo 3'5 punts, Robert Aloma 3'5 punts, Marc Sanchez 4 punts, Angel Martin 3'5 punts o Eduard Ibañez 3'5 punts. El proper dissabte complicat matx contra un Foment Martinenc necessitat de punts i que arriba de guanyar al Lleida en aquesta ronda 5.

FIGUERES. 4 punts.

Els de l'Empordà han salvat la complicada ronda contra Peona i Peó alineant de l'1 al 10 del seu ordre de forces i guanyant 6 a 4. Es troben en una excel·ent posició amb 4 punts, segons darrera del Barcelona Uga; la classificació pel grup capdavanter que lluitarà pel títol serà molt probable. Destaquen puntuacions de jugadors com René Alonso 3 punts, Víctor Lillo 4'5 punts, Alexandre Pinsach 4 punts. Aquest dissabte interessant visita a Lleida, equip necessitat de punts i que intentarà reaccionar. El Figueres ha de ser conscient que pot ser un desplaçament difícil.

BARBERÀ  DEL  VALLÈS. 4 punts.

Barberà ha perdut el matx contra l'altre favorit del grup el Barcelona Uga; però encara manté les seves opcions intactes amb 4 punts, en situació de passar al grup capdavanter que lluitarà pel títol. En aquest darrer matx va alinear el reforç Alexis Cabrera que podria ser una opció en propers encontres importants. Els integrants de l'equip han repartit força els punts en aquestes primeres rondes. Hi ha varis amb 3 o 3'5 punts com: Marc Narciso, Aimen Rizouk, Luc Bergez, Erik Martínez, Benjamin Pérez o Sergi Obon. Intentarà no cedir cap punt en propers encontres; el proper dissabte matx complicat en el sempre difícil desplaçament a Andorra.

MONTCADA. 3 punts.

Important victòria del Montcada en aquesta ronda 5 contra el perillós Andorra. Li permet enfocar amb optimisme les seves opcions de classificar-se en el grup capdavanter. Ha aconseguit en aquestes primeres rondes puntuar força en els primers taulers; amb jugadors com Jose Angel Guerra, Arturo Vidarte, Víctor Vehí o Gomez Jurado. El primer tauler Matthieu Cornette va jugar les dues primeres rondes però darrerament no es alineat. En els taulers del darrera està puntuant foça Eduardo Garcia amb 4 punts de 5 matxs. El proper dissabte un altre encontre interessant contra el competitiu Peona i Peó. No posarà les coses fàcils.

ANDORRA. 2 punts.

La derrota de l'Andorra contra el Montcada fa disminuir de forma important les opcions de classificar-se entre els quatre primers de grup. Però l'objectiu de l'Andorra pot ser passar a segona fase amb el màxim de punts possibles que li resultin útils per eludir el descens. Destaquen les puntuacions del primer tauler Oscar de la Riva 2'5 punts, Raul Garcia 2'5 punts, i sobretot Esteve Mateu amb 4 punts. El proper dissabte l'Andorra tindrà les seves opcions contra el Barberà a les terres pirenàiques.

FOMENT  MARTINENC. 1'5 punts.

Important primera victòria del Foment Martinenc en aquesta Lliga contra el Lleida. Li pot permetre encara somiar per classificar-se entre els 4 primers de grup, ho té difícil però podria intentar-ho. Si aquest objectiu no fós possible tractarà de realitzar el màxim de punts possibles per eludir el descens de categoria. En aquest darrer matx ha aconseguit un destacable rendiment dels primers taulers. Destaquen puntuacions de jugadors com: Leonardo Valdés 3 punts, Manuel Granados 3 punts, Daniel Garrido 3 punts. El proper dissabte complicat matx contra el líder Barcelona Uga, però el Foment segur que tindrà les seves opcions.

PEONA  I  PEÓ. 0'5 punt.

Peona i Peó ha perdut en aquesta ronda 5 contra un potent Figueres, però els del Guinardó confien en reaccionar a les dues rondes que queden i puntuar el màxim que puguin. La novetat d'aquest matx ha estat l'alineació d'Ana Matnadze, jugadora que podria ser un reforç important a properes rondes. Els jugadors amb millor "score" són el primer tauler Jaime Cuartas amb 3 punts, Marc Capellades 3 punts i Albert Ezquerro 3'5 punts. El proper dissabte interessant matx contra el Montcada. Els dos equips intentaran lluitar pels seus objectius, el Montcada ha guanyat en ronda 5 i serà un rival complicat.

LLEIDA. 0 punts.


De moment el Lleida és l'unic equip de la Lliga que no ha aconseguit encara puntuar. A ronda 5 novament ha perdut contra Foment Martinenc. Però dóna la impressió que està lluitant i competint a tots els matxs, i també té un equip interessant i de nivell; per tant probablement es produeixi una positiva reacció en propers encontres. Sens dubte encara pot lluitar per eludir el descens quan jugui contra rivals directes. Un dels jugadors amb milor puntuació és el segon tauler Guillem Baches. El proper dissabte matx complicat contra el Figueres, equip que es troba en molt bona forma.



ALINEACIÓ   DE   LA   JORNADA    GRUP  2   RONDA   5




1)Marc Narciso    Barberà
2)Jorge Gonzalez  Figueres
3)Manuel Granados   Foment Martinenc
4)Hipòlit Asís  Barcelona Uga
5)Narcís Bravo    Montcada  
6)Ivan Martínez   Lleida
7)Albert Ezquerro    Peona i Peó
8)Yanira Vigoa   Figueres
9)Angel Martin   Barcelona Uga
10)David Gorgues   Andorra 


ALINEACIÓ   DE  LA  LLIGA   GRUP  2   DESPRÉS  RONDA  5 



1)Daniel Alsina   Barcelona Uga   3'5 punts.
2)Axel Delorme    Barcelona Uga   4 punts.
3)Hipòlit Asís   Barcelona Uga       3'5 punts.
4)David Pardo     Barcelona Uga    3'5 punts.
5)Víctor Lillo    Figueres    4'5 punts.
6)Esteve Mateu   Andorra   4 punts.
7)Marc Sanchez   Barcelona Uga   4 punts.
8)Eduardo Garcia   Montcada   4 punts.
9)Alexandre Pinsach   Figueres   4 punts.
10)Oscar Vallverdú    Lleida    3'5 punts.


OPEN  ACTIU  DEL  CE  CATALUNYA



- Diumenge 30 de Març.
- Jugadors/res amb elo català inferior a 2350.
- Hora 9 h 45 m presentació dels jugadors.
- Ritme de joc 15 minuts més 5 segons d'increment.
- Lloc Casinet d'Hostafrancs. Barcelona.