dilluns, 20 de gener del 2014

Prèvia Grup 2 Divisió d'Honor


PRÈVIA  D'UN  GRUP  MOLT  COMPETITIU



Aquest grup 2 es presenta força igualat i emocionant. Excepte Barcelona Uga i Barberà per davant que semblen els favorits, i Peona i Peó recien ascendit per darrera; la resta d'equips protagonitzaran enfrontaments força oberts i interessants.

Favorits del grup, i al títol: Barcelona Uga i Barberà
Lluitaran per classificar-se: Montcada, Foment Martinenc, Figueres i Lleida.
Ho té més complicat però amb possibilitats de classificació: Andorra.
Tractarà de fer el màxim de punts que li serveixin per segona fase: Peona i Peó.

Ronda 1

Lleida  -  Montcada
Barcelona Uga  -  Peona i Peó
Andorra  -  Figueres
Barberà  -  Foment Martinenc


FAVORITS  DEL  GRUP,  I  AL  TÍTOL

BARCELONA  UGA

L'equip del Barcelona Uga ha estat lluitant pel títol durant els darrers anys. Aquesta temporada també ho intentarà, amb un bloc molt sòlid. Pràcticament segur que es classificaran a Segona Fase amb els millors. Ha realitzat alguns fitxatges interessants com Marc Sanchez i Robert Aloma. També destaquen jugadors com Daniel Alsina, Hipòlit Asís o Xavi Vila. En general serà un equip jove, combinat amb jugadors de gran experiència, amb moltes ganes d'aconseguir el títol. La primera ronda jugaran contra el també jove equip del Peòna i Peó; serà un matx molt atractiu.

Mercato
Fitxatges: MF Marc Sanchez (foto), MF Robert Aloma
Baixes: Jordi Fluvià.



BARBERÀ

L'altre aspirant al títol en aquest grup és el Barberà. La temporada anterior el seu paper va resultar una mica irregular, però aquesta sembla un equip més reforçat i lluitarà pels llocs capdavanters. Alguns jugadors de l'ordre de forces no jugaran algunes rondes, però igualment podran alinear un equip molt competitiu. Sino es classifiqués per la lluita del campionat a segona fase seria una sorpresa. Han realitzat fitxatges importants com Alexis Cabrera, Sergi Obon o Erik Martínez. També destaquen jugadors com Marc Narciso, Aimen Rizouk o Ipatov. La primera ronda jugaran un interessant matx contra el Foment Martinenc que l'analitzarem en una Prèvia al Blog.

Mercato
Fitxatges: GM Alexis Cabrera. MF Erik Martínez, MF Sergi Obon.
Baixes: Luis Luna.



LLUITARAN  PER  CLASSIFICAR-SE

MONTCADA

Un equip que durant els darrers anys sempre ha estat favorit al títol. Aquesta temporada perd aquesta condició per les importants baixes que té; però igualment li queda un grup sòlid i competitiu, que pot aspirar perfectament a guanyar qualsevol i classificar-se en el primer grup de segona fase. El seu fitxatge principal és Rolando Alarcon. També té jugadors importants com Mathieu Cornette, Arturo Vidarte, Víctor Vehí o William Espinoza. La primera ronda visita el Lleida, un equip que ha pujat amb un bloc molt compacte; pot ser un matx molt igualat com molts dels d'aquest grup.

Mercato
Fitxatges: MI Rolando Alarcon
Baixes: GM Jaime Cuartas, GM Orelvis Pérez, GM Herminio Herraiz, MI Robert Aloma


FOMENT  MARTINENC

Aquest clàssic equip de Divisió d'Honor va realitzar la temporada anterior un digne paper a mitja taula. Aquesta temporada intentarà classificar-se pel primer grup de segona fase. Es presenta amb un equip amb pocs canvis, sòlid i amb un bloc compacte. Destaquen jugadors com Leonardo Valdes, Alfonso Jerez, Manuel Granados o Antoni Torrecillas. Part del potencial del grup està en els resultats i la força dels darrers taulers també. El primer matx li toca el potent Barberà, del qual farem una prèvia al Blog durant els propers dies.

Baixes: Marc Sanchez.


FIGUERES

El Figueres es presenta després d'haver realitzat la temporada anterior un digne paper. A més s'ha reforçat amb interessants i forts fitxatges com Emilio Córdova, guanyador del Circuit Català del 2012, i Yanira Vigoa. Pot ser una de les possibles revelacions de la temporada. Té serioses opcions de classificar-se pel primer grup de segona fase. També té altres jugadors molt importants com René Alonso, Jordi Cuadras, Jaume Vives o Víctor Lillo. Atenció també a la progressió del jove Alexandre Pinsach, que la temporada anterior a Divisió d'Honor va realitzar molts punts. El primer matx contra l'Andorra serà molt interessant per comprovar les possibles aspiracions dels dos equips.

Mercato
Fitxatges: GM Emilio Córdova, Yanira Vigoa

NOTICIA  DE  DARRERA  HORA: S'apunta que pot haver fitxat MI Jorge Gonzalez



LLEIDA

El Lleida acaba de pujar a Divisió d'Honor però pot presentar un equip molt competitiu, i amb opcions de ser una de les revelacions de la temporada. Si alinea sovint a jugadors com Aramis Alvarez i Sandro Pozo pot ser un equip molt fort. A més hi ha jugadors que van col·laborar a l'ascens com Guillem Baches, Joan Trepat o Alejandro Barbero. Compte amb aquest equip que sempre també serà complicat com a local. Té possibilitats de classificació per al primer grup de primera fase. El primer matx contra el sempre complicat Montcada a casa. Pot ser una interessant oportunitat de presentar-se amb força a la màxima categoria.

Baixes: MI Jorge Gonzalez.


LLUITARÀ PER CLASSIFICAR-SE; PERÒ HO TÉ MÉS DIFÍCIL

ANDORRA

Amb un equip molt semblant a la temporada anterior es presenta l'Andorra a aquesta lliga. Com sempre serà un equip molt competitiu a casa; amb jugadors importants als primers taulers, com Oscar de la Riva, Davir Norwood, Eric Prie o Marc Simonet. L'any passat va arribar a disputar la promoció per salvar-se, però aquesta plaça la va disputar fins al final amb altres equips molt competitius, o sigui que la seva temporada va resultar acceptable. Tindrà les seves opcions aquest any per intentar classificar-se al grup dels favorits, almenys pot intentar-ho. El primer matx juga contra el Figueres de local, interessant enfrontament i molt obert.


TRACTARÀ  DE  FER  EL  MÀXIM  DE  PUNTS  POSSIBLES

PEONA  I  PEÓ

Acabat d'ascendir de Primera Divisió, aquest jove equip es presenta amb molta il·lusió a la Divisió d'Honor. Sempre ha estat un club que cuiden la cantera molt bé. Han realitzat fitxatges importants com Jaime Cuartas, que ja feia classes fa anys al club, i també David Ayza. Altres jugadors destacats són Marc Capellades, Ana Matnadze o Ferran Cervelló. Poden ser força competitius i tractaran de realitzar el màxim de punts possibles, per encarar la segona fase amb opcions d'aconseguir la permanència. Primer matx contra el Barcelona Uga, una ocasió molt interessant per comprovar la capacitat i força de Peona i Peó.

Mercato
Fitxatges: GM Jaime Cuartas, MC David Ayza.

Nova sala de joc de Peona i Peó només per a l'equip A dissabtes tarda: Escola del Mar.




PD. Segons algun "rumore" que arriba de Pere Reginaldo podria haver encara dos fitxatges importants a la lliga.