dilluns, 1 de juliol del 2013

Crònica Xavier Martínez Pla Open Escola Escacs Barcelona

OPEN  ESCOLA  D'ESCACS  BARCELONA


Crònica del participant Xavier Martínez Pla del Tres Peons

Del dia 4 de Abril fins el dia 23 de Maig, ha tingut lloc el I Open del E.E.B, un torneig poc peculiar a una hora a finish per jugador. Només s’han pogut apuntar 26 persones; un bon grapat de persones s’han quedat en llista d’espera, però cap jugador no ha fallat.
El torneig era vàlid per elo català l’àrbitre era el Miquel Ramos, que no ha tingut cap incidència.
El que m’ha agradat molt d’aquest torneig ha estat que en una partida podies estar guanyadíssim per culpa del temps la podies tenir perduda al cap d’unes jugades, i així al revés, això et feia lluitar totes les partides fins al últim segon.
També vull dir que aquest torneig l’any que ve es farà amb més gent, en un altre local i amb més premis i vàlid per elo fide, etc...

Campió de I Open del E.E.B ha estat  Roger Argemí de l’escola d’escacs de Bcn amb 5victòries i 3 taules, ha estat un jugador bastant regular començant amb 3 de 3 i després fent dues taules seguides i guanyant la sisena i setena partida i fent taules la última. A quedat primer amb el jugador dels Tres Peons Xavier Martínez Pla (autor de la crònica), en el primer desempat els dos jugadors han quedat empatats però en el segon el jugador de l’E.E.B s’ha imposat per mig punt de diferència. FELICITATS!!!


Sots-campió del I Open del E.E.B ha estat Xavier Martínez Pla (autor de la crònica) jugador dels Tres Peons, amb 5 victòries i 3 empats, va començar guanyant la primera i fent taules la segona després va guanyar dues partides seguides i fent taules contra el campió, després va aconseguir dues victòries seguides hi va acabar el torneig amb unes taules. FELICITATS!!!



Tercer classificat el jugador de l’escola d’escacs de Bcn Josep Eusebi Prado, amb 5 victòries, unes taules i dues derrotes. Va començar guanyat després va perdre la segona ronda, però va lluitar molt i va aconseguir guanyar 3 partides seguides, després va perdre la sisena ronda i va guanyar la setena i va acabar el torneig amb unes taules. FELICITATS!!!



Facilitat per Xavier Martínez Pla