diumenge, 26 de maig del 2013

Aimen Rizouk guanya l'Actiu de Mollet

ACTIU   DE   MOLLET. Memorial Ezequiel Martin.




El jugador argelià, del CE Barberà GM Aimen Rizouk ha guanyat aquest diumenge l'Actiu de Mollet, vàlid per al Circuit Català.

Vista del Mercat Vell de Mollet, seu del Torneig.



Crònica del Torneig

Rondes 1 i 2

Les primeres rondes hi ha poques sorpreses. Els favorits anaven guanyat. Caldria destacar la victòria del sub 14 Xavier Martínez Pla contra el GM Cristian Cruz.

Foto: GM Fernando Peralta amb negres, un dels favorits.



Rondes 3, 4 i 5

Comencen els enfrontaments durs entre favorits. Al finalitzar la ronda 3, queden encara 10 jugadors amb 3 punts de 3 partides. Però en aquesta ronda ha hagut alguna partida molt emocionant com aquesta MI Víctor Vehí contra GM Marc Narciso a la foto següent:



La ronda 4 ha tingut una partida molt seguida entre dos favorits com MI Leonardo Valdés i GM Fernando Peralta, màxima espectació com es pot veure a la següent fotografia. Finalitzada aquesta ronda quedaven 4 jugadors amb 4 punts.



La ronda 5 demostrava que el torneig seria interessant fins al final i molt igualat en les primeres posicions. Abans del descans del dinar quedaven 6 jugadors empatats amb 4'5 punts. GM Aimen Rizouk, MI Jordi Fluvià, GM Miguel Muñoz, MF Arian Gonzalez, GM Fernando Peralta i MI Leonardo Valdés


Rondes 6 i 7

La ronda 6 el MF Arian Gonzalez aconseguia una notable victòria i es posava líder en solitari del torneig. Molt interessant la partida Jordi Fluvià  -  Fernando Peralta, molt seguida com es pot apreciar a la fotografia següent en el moment que signen taules.



Després de la ronda 7 tornava a haver 4 líders empatats, ara amb 6 punts. GM Fernando Peralta, GM Aimen Rizouk, GM Miguel Muñoz i MI Jordi Fluvia; aquest darrer protagonitzava una també molt seguida partida contra Marc Narciso com es pot veure a la fotografia següent. La veritat és que ha estat un encert de l'organització deixar espais lliures pels 2 primers taulers perquè s'han viscut finals molt emocionants.



Rondes 8 i 9

S'arribava a la ronda decisiva amb els mateixos empatats però ara afegint el GM Orelvis Pérez, actual campió de Catalunya. Molta igualtat en aquest torneig.

La ronda 9 les victòries d'Orelvis Pérez i Aimen Rizouk provoquen que aquests quedin empatats en primera posició. Finalment el GM Aimen Rizouk campió per millor desempat. Foto ronda 9:



Crònica torneig Sub 16

També s'ha disputat un torneig a la mateixa sala de joc Sub 16. El guanyador ha estat el jugador del Cerdanyola Mataró Oriol Gonzalez amb 7'5 punts. Empatat amb ell però pitjor desempat ha estat el segon classificat Dilan Perez del Mollet. Desde la ronda 5 estaven els dos empatats líders en solitari, han fet un excel·lent torneig.

A la fotografia següent Valentina Martos amb blanques de l'Espiga de les Corts, que farà una crònica pel Blog en el proper Campionat d'Espanya sub 12.



Classificació final sub 16

Oriol Gonzalez   Cerdanyola Mataró    7'5 punts.
Dilan Pérez       Mollet                         7'5 punts.
Sergi Bailles     Mollet                            7 punts.
Magi Bernat      Catalunya                      6 punts.
Alex Garcia      Cerdanyola Mataró        6 punts.

25 participants.


Classificació final Actiu Memorial Ezequiel Martin
  
GM Aimen Rizouk    Barberà                       7'5 punts.
GM Orelvis Pérez     Montcada                    7'5 punts.
MF Arian Gonzalez   Sant Andreu                 7 punts.
GM Miguel Muñoz    Cerdanyola Vallès        7 punts.
GM Fernando Peralta   Cerdanyola Vallès    7 punts.
MI Víctor Vehí           Montcada                    7 punts.

89 participants.

Foto: Podi GM Aimen Rizouk.


Crònica Club Escacs Mollet: